Foto door: Bemind Fotografie

Eliene de Jong-Sonneveld

"Joey bewerkt sinds afgelopen zomer een groot gedeelte van mijn bruiloften. Ik vond het serieus een ding om dit te gaan doen. Maar bij Joey is het echt in goede handen. Hij doet dit geweldig en het helpt mij weer tijd vrij te maken voor andere projecten."

Eliene de Jong-Sonneveld van www.sunfieldphotography.nl

Foto door: Bemind Fotografie

 Preweddingshoot Wendel en Bas

Marco Reeuwijk

"Laat Joey maar eens een bruiloft voor je nabewerken en je wilt nooit meer de bulk van de nabewerkingen zelf doen. Joey is snel, accuraat en luistert goed naar je wensen en eisen. Hij weet als geen ander hoe je foto's op een ingetogen manier kan nabewerken."

Marco Reeuwijk & Esther de Boer - www.allmylovin.nl

Nienke.jpeg

Nienke van Denderen

"Je bent een diehard, goed in je vak en je doet keihard je best om klanten tevreden te stellen. Door jou te laten nabewerken was afgelopen periode een stuk draaglijker en had ik veel minder stress dan normaal."

Nienke van Denderen - www.nienkevandenderen.nl

53402023_440372950053775_8179196535792205824_n.jpg

Henk van Lambalgen

"Zodra ik merk of denk dat ik mijn doelen niet haal kan ik met deze dienst mijn rust weer vinden. Door de makkelijke toenadering en de open communicatie ben je erg trainbaar. En dat we doormiddel van hoor en wederhoor, na een aantal trouwerijen, mijn eigen bewerking nagenoeg tot in detail genaderd zijn. Dit geeft vertrouwen."

Henk van Lambalgen van www.henkvanlambalgen.com

Emmily.jpg

Emmily van Oeveren

"Joey heeft zich al enorm bewezen. De bewerkingen zijn top! Ik vind het echt super dat hij zo helder en duidelijk is in zijn mailtjes, altijd snel reageert, zijn afspraken nakomt, uit zichzelf met dingen komt waardoor hij mij nog beter van dienst kan zijn."

Emily van Oeveren - www.emmilyb.com


44585338_1956627997737531_6200630893527171072_n.jpg

Tessa Versteeg

"Ik heb veel meer tijd over om andere opdrachten aan te nemen door gebruik te maken van jouw dienst. Ik ervaar meer rust en je bent zó snel dat het echt mega fijn samenwerken is.

Ik krijg het steeds drukker, en wil niets afraffelen. Het is dus heel fijn dat jij de nabewerking van mij overneemt.

Je bent echt heel fijn om mee samen te werken, je denkt graag mee en pakt goed mijn tips op!"

Tessa Versteeg van www.bytess.nl

20130508Arma-10001.jpg

Arma Kremers

"Doordat Joey mijn foto's nabewerkt, heb ik tijd om meer opdrachten aan te nemen en bezig te houden met wat ik het liefste doe; fotograferen. Hij zorgt ervoor dat de foto's snel afgeleverd worden en alles naar wens is.

Als je opziet tegen het nabewerken van al die foto's, zeker gebruikmaken van Joey's diensten!"

Arma Fotografie - www.armafotografie.nl