Kan je in mijn stijl nabewerken?
Yes, we can! Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl, jij dus ook! Voordat ik begin aan de klus, bewerk ik eerst 15/20 verschillende foto's na (met jouw presets, om een gevoel te krijgen hoe jij de foto's zou nabewerken). Je ontvangt dit vervolgens via Google Drive of WeTransfer zodat jij rustig kan bekijken of de nabewerkingen zijn wat jij in gedachten hebt. Nadat ik groen licht ontvangen heb, ga ik verder met de rest van de bewerkingen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om af te spreken en onder het genot van een kop koffie gedachten uit te wisselen, zodat je jouw workflow precies kan uitleggen! :)

Hoeveel tijd heb je nodig?
Als de sample door jou is goedgekeurd zorg ik ervoor dat de foto's binnen 4 tot 7 werkdagen klaar zijn. In het hoogseizoen kan dit uitlopen tot maximaal 9 werkdagen. In deze drukke periode heb ik iemand in dienst die samen met mij jullie mooie bruiloften nabewerkt. 

Haast? Dan bied ik ook pakketten aan die sneller klaar zijn; binnen 2 dagen en de volgende dag! Voor meer informatie stuur gerust een berichtje. :)

Gebruik je ook presets van bedrijven zoals VSCO, DVLOP en Tribe Archipelago?
Natuurlijk, zolang jij deze presets aanlevert is het geen probleem om het toe te passen op de foto's.

Wat is de beste manier om de foto's te uploaden?
De beste manier om je foto's te uploaden is door er een Smart Preview Catalog van te maken en deze te uploaden via Google Drive. Ik heb handige filmpjes gemaakt waarbij het stap voor stap uitgelegd wordt.

Hoelang behoud je de bewerkingen?
De bewerkingen bewaar ik ongeveer 2 weken. De fotograaf is te allen tijde verantwoordelijk voor het behouden van de originele bestanden.

Bewerk je alle soorten fotografie? 
Zeker! Van bruiloften tot architectuur, you name it! 

Krijg ik korting bij het aanbrengen van nieuwe klanten?
Supergaaf dat je het tof vindt wat wij doen. Omdat wij dit heel erg waarderen krijg je van ons 100 foto’s cadeau wanneer je nieuwe klanten overtuigd om ook hun nabewerking uit te besteden bij ons. De voorwaarde hiervoor is dat de nieuwe klant jouw naam noemt bij aanmelding en 4 bruiloften laat nabewerken door ons.

Ik heb nog steeds vragen, kan ik je een berichtje sturen?