Online Lightroom Cursus

Kopie van Horizontaal.png

Lightroom is echt een heel tof programma om mee te werken, maar waar moet je beginnen? In deze Lightroom cursus gaan we echt alle functies langs die er in Lightroom te vinden zijn.  Deze Lightroom cursus is ontzettend uitgebreid en heeft meer dan 10 uur aan lesmateriaal. Ontzettend uitgebreid dus. Je kunt deze cursus helemaal op je eigen tempo volgen, maar ook terugkijken als je nog eens iets wilt herhalen.

Kopie van Horizontaal.png

Bekijk hier 3 gratis proeflessen!

Horizontaal.png

Waarom deze cursus?

 
USP.jpg
Horizontaal.png

Wat mensen zeggen over de Lightroom Cursus

“Uitstekende uitleg over alle functies die er in Lightroom te vinden zijn. Ik heb erg veel van deze online cursus geleerd. Wat ik juist zo fijn vindt is dat het korte filmpjes zijn. Dat maakt het erg gemakkelijk om een bepaald onderdeel nog eens op te zoeken en opnieuw te bekijken.”Jeffrey ten Hoven

“Deze Lightroom cursus heeft echt mijn ogen geopend. De video's zijn echt heel goed en overzichtelijk! Zelfs als je vragen hebt reageert Joey meteen via Facebook chat. Heel erg fijn!”Denise Bosch

“Joey legt je op een prettige wijze alle kneepjes van Lightroom uit. Ik had al best veel ervaring in Lightroom, maar ik heb uiteindelijk nog erg veel bijgeleerd. Mijn workflow en kennis van Lightroom is nu nog beter!”Marja Rekers

“Alle mogelijkheden in Lightroom worden haarfijn uitgelegd. Joey is erg duidelijk en legt op een fijne manier uit. Deze cursus bestaat uit heel veel korte filmpjes, dus je kunt het makkelijk even tussendoor doen. Zelfs als je weinig tijd hebt om de cursus te volgen is deze cursus echt een aanrader!” - Bart Mulder

Horizontaal.png

Wil jij ook leren bewerken in Lightroom?

Veelgestelde vragen

Welke versie van Lightroom heb je nodig?

Voor deze online Lightroom cursus heb je een van de volgende versies van Lightroom nodig: Adobe Lightroom 3, Adobe Lightroom 4, Adobe Lightroom 5, Adobe Lightroom 6, Adobe Lightroom CC.

Als je nog geen Adobe Lightroom hebt is dat ook niet erg. Je kunt de online cursus ook volgen met een proefversie van Lightroom, die je op de website van Adobe kunt downloaden.

Wat als ik na de Lightroom cursus nog vragen heb?

Heb je na de Lightroom cursus nog vragen dan is dat geen probleem! Voor deze cursus hebben wij een speciale Facebook groep opgericht waar wij actief jullie vragen zullen beantwoorden. In deze Facebook groep kun je ook met alle andere cursisten praten over Lightroom, bewerkingen en fotografie.

Ik heb een beetje ervaring met Lightroom, is deze cursus dan interessant voor mij?

Ja, zeker weten! Lightroom is zo ontzettend uitgebreid, er zitten heel veel handige filmpjes in deze cursus die je echt verder gaan helpen. Ik heb veel nieuwe nieuwe dingen geleerd tijdens het maken van deze cursus. Al 7 jaar gebruik ik Lightroom en nog steeds kom ik nieuwe functies tegen!

Twijfel je nog?

Stuur mij gerust een berichtje met al je vragen via Facebook of e-mail. Je hebt binnen een dag een antwoord terug van mij, beloofd!

20180107Joey-10001.jpg

Over Joey

In het dagelijks leven selecteer en bewerk ik foto’s voor veel professionele trouwfotografen. Ook geef ik workshops aan trouwfotografen om hun workflow op orde te krijgen.

In de afgelopen jaren heb ik duizenden bruiloften voorbij zien komen en honderdduizenden foto’s nabewerkt in Lightroom. Lightroom heeft daarom geen enkel geheim meer voor mij!

Kopie van Horizontaal.png

Meld je nu aan en begin direct!

Ben je enthousiast geworden over deze Lightroom cursus? Als je de cursus nu koopt kun je direct aan de slag met Lightroom.
Tijdelijk krijg je maar liefst €50 korting en kost de Lightroom cursus slechts €74,95.

Betaal gemakkelijk met iDeal!

Horizontaal.png